Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN

Veilig naar kantoor

We willen naar kantoor, maar wel veilig. Dat vraagt om een gepersonaliseerd doordacht plan waarin alle facetten gezien en gewogen worden. Binnen MediCorps is enorm veel expertise aanwezig en die delen we graag met u. U profiteert van de kennis die wij bij andere bedrijven al hebben opgedaan.

Met een team van BIG-geregistreerde verpleegkundigen brengen wij veel expertise en vakbekwaamheid met ons mee. MediCorps geeft niet alleen advies op gebied van COVID-19, maar alles omtrent het inregelen voor pandemieën. Hoe kunt u als bedrijf zijnde weer veilig en snel open en mocht er zich weer een pandemie voordoen, kijken we samen naar hoe we een op maat gemaakt draaiboek hiervoor kunnen maken.

Deskundigheid

De aanpak van corona bestaat niet alleen uit het preventief testen van medewerkers, vaccineren, outbreak control, contactenonderzoek en temperatuurmeting. Ook de inrichting van de werkruimtes, routing en de bewustwording van individuele medewerkers vragen deskundige aandacht. Organisaties die een beroep doen op MediCorps krijgen gevraagd en ongevraagd advies op dit gebied. Omdat we samen dezelfde doelstelling hebben: uw bedrijf open houden.

Gepersonaliseerd advies

Elke situatie vraagt om een andere aanpak. Door het brede scala aan diensten en strategieën dat MediCorps biedt is er voor elke situatie binnen uw bedrijf een op maat gemaakt advies en/of plan. Van Griep, Covid-19 en antibodies testen, tot luchtzuiveringssystemen en griepvaccinaties. MediCorps heeft in meer dan twee jaar veel ervaring en expertise opgedaan die we graag voor u toepassen. MediCorps is altijd op zoek naar nieuwe, medisch geteste, methode om op een innovatieve manier bedrijven te ontlasten en verder te helpen.