Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN

MediCorps; outbreak management

MediCorps biedt een Safe@Work programma om Corona- en/of Griepbesmettingen snel en effectief op te sporen binnen organisaties. Met het bedrijfsabonnement van MediCorps worden medewerkers thuis of op het bedrijf binnen 2 uur op Corona of Griep getest en heeft uw medewerker direct uitslag. Zo voorkomt u een bedrijfslockdown en draagt u zorg voor een optimale bedrijfscontinuïteit.

MediCorps is net zo lang actief als het virus en heeft in het afgelopen jaar enorm veel expertise verzameld over het virus en het beheersen daarvan. We zijn een ondernemende organisatie; dat merkt u als u een beroep doet op onze flexibiliteit en slagvaardigheid. Maar we hebben ook de zorgvuldigheid die past binnen de branche waarin we werkzaam zijn. Daarom heeft ons Medisch Team al onze procedures laten toetsen door het RIVM, werken we alleen met BIG-geregistreerde verpleegkundigen en met erkende tests.

BEL 085-0670000

MediCorps operationeel team

Management

Albert Akkermans

Deborah Reijnders

Marit van Boreen

Berend Veldhoen

Projectmanagers

Nicole Poldervaart

Marij-Ellen Smits

Bodrik Bakker

Marketing

Jaap Wasser

New Business

Marc Hinfelaar

Harmke Peeters

Privacy

Benedicte Overdijk

Planning

Deborah Reijnders

Astrid Smarius

Jesse Cohen

Leila van der Veeke

Nicky van Wel

Marcella Keulens

Programma Managers

Linda van Hulten

Ruth Pieters

Manou Derksen

Finance

Désirée van Suijdam

Marjolijn Hooijmans

HR

Valerie van Rooij