Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN

Cleanlight air

Schone lucht door uv-c licht.

Deactiveert COVID-19 in alle ruimtes.

EFFECTIEF BIJ: VIRUSSEN, BACTERIËN, SCHIMMELS, HUISSTOFMIJT,
FIJNSTOF, POLLEN, TABAKSROOK, SCHADELIJKE GASSEN EN GEUREN

Kabinet voegt ventilatie toe aan de basisregel.
Om de verspreiding van ziekteverwekkers die luchtweginfecties veroorzaken (zoals het coronavirus) te verkleinen is voldoende luchtverversing (ventilatie) nodig. Het advies is dan ook om ramen open te zetten. Maar wat als je niet voor frisse lucht kan zorgen door ramen te openen? Ook dan zijn er oplossingen. Wij adviseren de CLEANLIGHT AIR

De compacte Cleanlight Air deactiveert COVID-19 in alle ruimtes. Het maakt in de lucht aanwezige micro-organismen onschadelijk, dood bacteriën, virussen en beschermt tegen ziekten. Zuivert de lucht voor een fijne luchtkwaliteit voor uzelf en uw medewerkers.

Werkt met behulp van 3 succesvolle luchtdesinfectie methoden: UV-C desinfectie, luchtionisatie en filtratie. Is klein genoeg om ‘onzichtbaar’ in een ruimte te plaatsen en toch krachtig genoeg om een ruimte van 100 m3 te desinfecteren.

Wie gebruiken onze apparaten al?
UV-C licht wordt al jaren in diverse bedrijfstakken gebruikt. Bijvoorbeeld bij het desinfecteren van operatiekamers in ziekenhuizen en ons Nederlandse drinkwater. Ook is UV-C licht in de glas- en tuinbouw al jaren een begrip.

BEL NU 085-0670000MEER INFOPDF

ALLE PRODUCTEN

Polstemperatuur zuil

Cleanlight air