MediCorps Incompany Griepvaccinatie Service

Momenteel niet meer beschikbaar.
Onze teams van ervaren verpleegkundigen zijn geschoold en flexibel inzetbaar om incompany uw medewerkers tegen griep te vaccineren. Zo voorkomt u dat uw medewerkers onnodig thuis komen te zitten door het influenzavirus. Virologen verwachten in het winterseizoen 2022/2023 een zware griepepidemie.

Waarom een griepvaccinatie?

  1. Verkleint de kans op griep aanzienlijk.
  2. Verkleint de kans op COVID-19.
  3. Zorgt voor minder klachten en sneller herstel bij griep.
  4. Beschermt collega’s, cliënten, kinderen en partners van ingeënte werknemers tegen griep.
  5. Helpt bij het opbouwen van de natuurlijke weerstand.

Griepvaccinatie niet alleen voor risicogroepen

Niet alleen voor de 60+ doelgroep die automatisch een oproep krijgen via het Nationaal Programma Grieppreventie is een griepvaccinatie effectief. Door ook medewerkers die buiten deze doelgroep vallen te gaan vaccineren voorkomt u dat zij onnodig thuis komen te zitten.

MediCorps is naast preventief testen op COVID-19 en influenza ook gespecialiseerd in incompany griepvaccinatie. Onze teams van ervaren verpleegkundigen kunnen u ondersteunen om incompany uw medewerkers preventief tegen griep te vaccineren. Wel zo makkelijk.

Vergoeding via collectieve zorgverzekering

Heeft uw organisatie een collectieve zorgverzekering afgesloten mét werkgeverspakket? Dan kan het zijn dat u de kosten voor het griepvaccin in het preventiepakket vallen. Check hiervoor uw bedrijfspolis.