Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN

Wij komen naar u toe

MediCorps test bij u op locatie. Onze verpleegkundigen komen dus naar uw kantoor op een afgesproken tijd en met een afgesproken frequentie. Dat maakt de belasting voor uw organisatie minimaal. Ondertussen staan we garant voor de kwaliteit van de test. We werken immers alleen met BIG-geregistreerde en speciaal getrainde verpleegkundigen.  

Ook in het geval van een uitbraak kunt u op MediCorps rekenen. Wij komen 24/7 binnen 2 uur naar uw kantoor om met sneltest de verspreiding van het virus onder de medewerkers vast te stellen, zodat snel maatregelen genomen kunnen worden. Heeft een medewerker thuis klachten, dan komt onze verpleegkundige op thuisbezoek. Ook binnen 2 uur en 24/7.

MEDEWERKERS MET KLACHTEN melden zich telefonisch bij MediCorps. Dat kan 24/7. Binnen twee uur staat een BIG-geregistreerde verpleegkundige voor de deur en 10 minuten later is daar de uitslag: thuisblijven en in quarantaine gaan óf gewoon naar kantoor.

MEDEWERKERS ZONDER KLACHTEN testen we periodiek bij u op locatie voor ze aan het werk gaan. In een door u gewenste frequentie (dagelijks/wekelijks) testen we alle aanwezige medewerkers en bezoekers voor zij het kantoor betreden met een sneltest. Binnen 10 minuten hebt u de uitslag. Besmette medewerkers gaan onmiddellijk naar huis. En in isolatie. Net als hun gezinsleden.

BIJ EEN UITBRAAK zijn we er binnen twee uur en testen onmiddellijk alle contacten van de patiënt binnen uw bedrijf. U hebt dus direct zicht op de verspreiding van het virus binnen uw bedrijf en samen kunnen we maatregelen implementeren om verdere verspreiding te voorkomen.

MEER INFORMATIE?

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.