Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN
Incompany Griepvaccinatie

Ons team van ervaren verpleegkundigen kunnen u ondersteunen om incompany uw medewerkers preventief tegen griep te vaccineren. Zo voorkomt u dat uw medewerkers onnodig thuis komen te zitten door het influenzavirus.

Corona testen

Het testen op corona bij werknemers kan een hoop onzekerheid wegnemen. U zet stappen om een besmettingshaard te voorkomen, en creëert rust en zekerheid binnen uw organisatie. MediCorps ontzorgt u op dit gebied en is binnen 2 uur op locatie.

Business PCR

Zakelijk reizen? Dan kunt u via MediCorps op aanvraag een Business PCR-test afnemen. Binnen 20 minuten uitslag inclusief een reiscertificaat.

Audit

MediCorps biedt u een integrale aanpak om kantoren weer te openen én open te houden. We hebben expertise, advies aan onze klanten, COVID-19 testen en certificaten gebundeld in een audit.

nAB onderzoek

Het nAB (Neutralizing AntiBody) onderzoek brengt het beschermingsprofiel van medewerkers in kaart. De cPass™ nAB waarde geeft de medewerker een beeld van de remming / bescherming tegen een COVID-19 infectie.

Advies

We willen naar kantoor. Maar wel veilig. Dat vraagt om een doordacht plan waarin alle facetten gezien en gewogen worden. Binnen MediCorps is veel expertise aanwezig en die delen we graag met u.

Certificaten

Voor zakelijk reizen zorgt MediCorps voor uw reiscertificaten. Door middel van een negatieve PCR-test of antigeentest. MediCorps zorgt ervoor dat u de optimale vrijheid bereikt, die past bij het coronabeleid dat uw organisatie voert.

Ventilatie op kantoor

Om de verspreiding van ziekteverwekkers die luchtweginfecties veroorzaken (zoals het coronavirus) te verkleinen is voldoende luchtverversing (ventilatie) nodig. De compacte Cleanlight Air deactiveert COVID-19 in alle ruimtes.

MEER INFORMATIE?

Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.