Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN
Blog

Veilig op reis met SpoedPCR

By 31 mei 2022oktober 18th, 2022No Comments

Veilig op reis met SpoedPCR

Zolang corona actief is, stellen overheden strenge eisen aan reizigers. Verschillende landen en luchtvaartmaatschappijen verplichten voor reizigers een negatieve test (PCR- of antigeen) met reiscertificaat voor het intreden van het land. SpoedPCR zorgt voor deze testen en certificaten. Bij een negatieve test wordt er per mail een Engels officieel Corona-Vrij-Certificaat gestuurd die is ondertekend door een arts.

Altijd uitslag binnen 20 minuten

Moet u last minute testen? Geen probleem! Bij SpoedPCR heeft u altijd de snelste uitslag van Nederland. Zo heeft u de uitslag van de antigeentest altijd binnen 10 minuten en de uitslag van de PCR-test binnen 20 minuten. Bij een negatieve testuitslag stuurt SpoedPCR direct een reiscertificaat via de mail. Hiermee kan gelijk gereisd worden.

Waar kunt u testen?

MediCorps test op Schiphol Airport in Amsterdam. Hier testen wij in het Sheraton hotel in boardroom Sirius. U kunt vooraf een afspraak maken of op de locatie binnenlopen. MediCorps is elke dag geopend van 6:00-18:00 uur. Vindt u het fijn om getest te worden als u uw koffer inpakt? Dit kan bij SpoedPCR. SpoedPCR test namelijk ook op locatie in heel Nederland. Wij komen naar uw locatie toe om ervoor te zorgen dat u uw reiscertificaat ontvangt.

Zakelijk en privé reizen

Door de coronacrisis zijn veel zakenreizen geannuleerd of uitgesteld. Veel van deze zakenreizen, zoals congressen en beurzen worden weer ingehaald. MediCorps helpt organisaties en werknemers om op reis te kunnen. Zo kunnen u en uw werknemers zorgeloos over de grens en zorgt MediCorps voor het reiscertificaat. Dit doen we op Schiphol, maar ook op locatie of zelfs bij mensen thuis.

Daarnaast test MediCorps ook voor privéreizen. Gaat u dus op vakantie en heeft u een test nodig? Dat kan dit natuurlijk ook bij MediCorps.

Voor welke landen moet u testen?

Elk land heeft zijn eigen regels waar een reiziger aan moet voldoen. MediCorps zorgt voor deze testen en reiscertificaten.

Ook voor landen als Japan dient u vooraf te testen. Dit is niet een gewone PCR-test, maar een RT-PCR-test. MediCorps verzorgt ook deze testen. Hierbij kent MediCorps ook de wet- en regelgeving in Azië zodat u en uw medewerkers zorgeloos op reis kunnen. Kijk voor meer informatie op https://spoedpcr.com/ en boek uw test.