Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN
BlogNieuws

Persbericht – Valse Vaccinatie-uitnodiging

By 10 april 2021No Comments

10-04-2021 – Het RIVM en MediCorps waarschuwen voor nepmails waarbij mensen worden uitgenodigd voor een vaccinatie tegen betaling. In het bericht staat dat de aanvraag voor vaccinatie in behandeling is bij MediCorps. Het RIVM en MediCorps benadrukken dat dit geen officieel bericht is. Vaccinaties zijn gratis. MediCorps ondersteunt organisaties met het Safe@Work programma in preventieve corona screening, outbreak control en bij vaccinatieprocessen. Voor meer informatie:

Albert Akkermans
Managing Director MediCorps
Tel 085-0670000 / Mob. 0651364433
a.akkermans@medicorps.nl

 

Lees meer hierover op de website van het RIVM.