Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN
Nieuws

Veilig werken in het buitenland

By 13 juli 2020No Comments

Het merendeel van de landen opent haar grenzen weer voor bezoekers uit het buitenland. Voor een steeds groter deel van deze landen en de bedrijven gevestigd in deze landen, wordt een coronavrijcertificaat een vereiste. Medicorps biedt medewerkers van bedrijven/organisaties de mogelijkheid om direct te testen voor een Corona Vrij Certificaat.
De coronatest vindt plaats bij de werknemer thuis of in het bedrijf. Hiermee nemen wij de planning en reistijd van werknemers uit handen. Op de afgesproken tijd komt een BIG geregistreerde verpleegster naar de locatie. Ons RIVM gecertificeerd laboratorium test de swabs en dezelfde dag komt er nog uitslag. Indien de testuitslag negatief is ontvangt u digitaal een officieel, in de Engelse taal, Corona Vrij Certificaat ondertekend door een arts.
Voor meer informatie kunt u kijken op www.coronavrijcertificaat.nl

Leave a Reply