Skip to main content
COVID-19 RISK MANAGEMENT   •   GRIEPPRIK & VACCINATIES   •   GEACCREDITEERD LAB   •   TESTEN OP LOCATIE OP AANVRAAG   •   200+ VERPLEEGKUNDIGEN
Nieuws

Corona-positief en in quarantaine?

By 8 juli 2020No Comments

Corona positief en in quarantaine? Medicorps biedt medewerkers van bedrijven/organisaties de mogelijkheid om direct te testen voor een Corona Vrij Certificaat. Veel landen / bedrijven vereisen nu een Corona Vrij Certificaat. Dit certificaat mag veelal niet ouder zijn dan 48 uur.
De coronatest vindt plaats bij de werknemer thuis of in het bedrijf. Hiermee nemen wij de planning en reistijd van werknemers uit handen. Op de afgesproken tijd komt een BIG geregistreerde verpleegster naar de locatie. Ons RIVM gecertificeerd laboratorium test de swabs en dezelfde dag komt er nog uitslag. Indien de testuitslag negatief is ontvangt u digitaal een officieel in de Engelse taal Corona Vrij Certificaat ondertekend door een arts.
www.coronavrijcertificaat.nl

Leave a Reply